Klimpfjällsgården

En bit av Italien i en hel fjällvärld

ÖPPETTIDER 

Boende i lägenheter med självhushåll öppet alla dagar, restaurangen samt pensionatet stänger 30/9 och öppnar återigen 7/12. 

Vi på Pensionat Klimpfjällsgården vill tacka alla som besökt oss denna fantastiska sommar/höst säsong. Alla ni vandrare, fiskare, cyklister, husvagnscampare och andra besökare, ni har förgyllt vår tillvaro här i Klimpfjäll. 
Nu stänger vi pensionaten och restaurangen i två månader för renovering, följ gärna vårt arbete på instagram, klimpfjallsgarden. 
Vi kommer att ha vår nyinvigning med julbord lördagen den 8/12, missa inte att boka bord till svensk/italienska julbordet.
Ännu en gång, tack för nu så se vi till vinter/vår säsongen.


JULBORDSHELG & NYINVIGNING 7-9 december! 

Vi kommer i samband med vår nyöppning att ha en hel helg för att fira in julen, vintern och "nya" Klimpfjällsgården. Vårt nyrenoverade pensionat kommer stå pyntat för julkänsla deluxe. Det blir vedeldad bastu, hundslädetur, längdskidor, morgonrockar och varma tofflor,  glögg , rimstuga, möjlighet att göra egna julklappar och självklart ett italienskt julbord. 


Missa inte detta! Kostnaden för hela helgen är 2450 kr/pers (exkl. dryck och del i dubbelrum) Då ingår: glögg vid ankomst, middag första kvällen, frukost på lördagen, vedeldad bastu, hundslädetur, lunchmatsäck, svenskt/italienskt julbord samt brunch innan avfärd.

 Ps. Se till att boka i tid då antalet platser är begränsat på vårt lilla pensionat. NYTT ÅR, NY TID OCH MASSOR AV GOD MAT! 
På gården dukar vi upp med tre olika alternativ av tre rätters middag, en kött, en fisk och en vegetarisk. Välj och vraka mellan rätterna! 

Vi kommer att ha en härlig coctailbar med skön loungemusik hela kvällen i vår nyrenoverade bardel men önskar ni mer fest efter den goda middagen ordnar Hotellet här i Klimpfjäll med Live band och party!