Klimpfjällsgården

En bit av Italien i en hel fjällvärld

ÖPPETTIDER 

Boende är tillgängligt alla dagar.


Restaurangen håller öppet from 13/12-22/12 torsdag-söndag 17-21:00 (baren är öppen längre)

26/12-6/1 har restaurangen öppet 17:00-21:00 (baren är öppen längre).


I toppstugan K2 kommer vi att servera lunch och fika under julledigheternas ljusa timmar!


JULBORDSHELG & NYINVIGNING 7-9 december! 

Vi kommer i samband med vår nyöppning att ha en hel helg för att fira in julen, vintern och "nya" Klimpfjällsgården. Vårt nyrenoverade pensionat kommer stå pyntat för julkänsla deluxe. Det blir vedeldad bastu, hundslädetur, längdskidor, morgonrockar och varma tofflor,  glögg , rimstuga, möjlighet att göra egna julklappar och självklart ett italienskt julbord. 


Missa inte detta! Kostnaden för hela helgen är 2450 kr/pers (exkl. dryck och del i dubbelrum) Då ingår: glögg vid ankomst, middag första kvällen, frukost på lördagen, vedeldad bastu, hundslädetur, lunchmatsäck, svenskt/italienskt julbord samt brunch innan avfärd.

 Ps. Se till att boka i tid då antalet platser är begränsat på vårt lilla pensionat. NYTT ÅR, NY TID OCH MASSOR AV GOD MAT! 
På gården dukar vi upp med tre olika alternativ av tre rätters middag, en kött, en fisk och en vegetarisk. Välj och vraka mellan rätterna!

Vi kommer att ha en härlig coctailbar med skön loungemusik hela kvällen i vår nyrenoverade bardel men önskar ni mer fest efter den goda middagen ordnar Hotellet här i Klimpfjäll med Live band och party! 
Bokar ni boende på vårt pensionat i tre nätter eller mer utgår 10% rabatt på boendet!